Mød
HÅNDLAVEDE KVALITETSKO SIDEN 1904
HVEM ER ANGULUS?
DET DANSKE SKOMÆRKE

Grundlagt i hjertet af København i 1904, er ANGULUS en af nordens ældste og mest erfarne skofabrikanter. ANGULUS rummer stor historie og stolte designtraditioner, hvor håndværk, kvalitet og komfort er bærende elementer.
ANGULUS er en fusion mellem traditionelt håndværk og moderne livsstil. ANGULUS’s kollektioner består børnesko af højeste kvalitet, for både småbørn og teenagere, og kvalitetsko til dame og mand.

KOMFORT

Hver enkelt sko er designet til at imødekomme behovet for sko, der er gode at gå i. Gennem grundig udvikling og bearbejdelse af læster gennem flere generationer kan ANGULUS tilbyde sko tilpasset alle fodtyper. ANGULUS har i samarbejde med læger og fysioterapeuter, udviklet sin signatur – den fodrigtige læst. Den fodformede sko passer den skandinaviske fod, som generelt har mere volumen.

Den fodrigtige læst placerer storeståen på linje med de øvrige tæer, og giver plads til bevægelighed og god balance. Den fodrigtige læst findes både til smalle og mere fyldige fødder, så alle kan finde en Angulus sko, der passer til enhver lejlighed.

STOLTE DESIGNTRADITIONER

ANGULUS' designkontor er placeret i udkanten af København, hvor landet møder byen. Herfra kreerer vores dygtige og passionerede designere smukke, skandinaviske og moderne sko, med rødder i den stolte ANGULUS designtradition, komfort og kvalitet.

STOLT HÅNDVÆRK

ANGULUS sko er lavet af kvalitetsmaterialer. Hver sæson udvælges de absolut bedste materialer og læder til vores kollektioner. ANGULUS sko er håndlavede i en lille familiejet fabrik i Portugal. Siden 1970erne har de samme hænder produceret vores sko. Vores portugesiske skomagerne er de bedste i branchen, og er stolte af deres håndværk og øje for detaljen i rette ANGULUS ånd.
Gå på opdagelse
SE VORES BRANDS
Bliv klogere på historien
HVEM ER ATC FOOTWEAR?
”Skomager bliv ved din læst” lyder et velkendt ordsprog, der udover den umiddelbare relevans for vores branche, også siger noget om os som virksomhed: Vi beskæftiger os med det vi er gode til, og vi dyrker ikke forandringen bare for forandringens egen skyld.