"
Hvem er ATC FOOTWEAR?
ATC FOOTWEAR A/S ER DIN SERIØSE OG KOMPETENTE SKOPARTNER
Med rødderne i stolte traditioner
ATC Footwear A/S rummer en stor historie med stolte traditioner i skobranchen. Grundlagt som skomageri i København i 1904 under navnet ANGULUS, for i 1959 at skifte navn til A/S Angulus Trading Co. I 2014 moderniseredes navnet til ATC Footwear A/S.

ATC Footwear A/S står for salg og service af de respekterede skomærker Clarks, Komrads samt Kastel. Vi designer, udvikler og producerer fortsat vores eget ANGULUS, som blev grundlagt tilbage i 1904 - med kærlighed til håndværket, den fine pasform, kvalitet og design. I dag er ANGULUS et af Danmarks mest kendte og respekterede prisvindende skomærker.

”Skomager bliv ved din læst” lyder et velkendt ordsprog, der udover den umiddelbare relevans for vores branche, også siger noget om os som virksomhed: Vi beskæftiger os med det vi er gode til, og vi dyrker ikke forandringen bare for forandringens egen skyld.

Nok er navnet forandret, men firmaet er stadig forankret i de stolte traditioner, og i vores høje service- og kvalitetsniveau. På den måde fører vi de stolte traditioner videre, og vi udvikler vores produkter og service, så vi fortsat er skohandlens seriøse og kompetente partner, når det gælder de gode skomærker. Vores dygtige medarbejdere deler passion og viden om kvalitetssko. De står til rådighed for at yde vores kunder og samarbejdspartnere service af højeste niveau.